Скоро публикуван доклад на администрацията на Байдън не заключава, че

...
Скоро публикуван доклад на администрацията на Байдън не заключава, че
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън няма да заключи, че Израел е нарушил условията на споразумението за оръжията на САЩ: доклад

Скоро оповестен отчет на администрацията на Байдън не заключава, че Израел е нарушил изискванията за потреблението на оръжия на Съединени американски щати, съгласно трима души които са били осведомени по въпроса.

Очаква се отчетът да бъде остро сериозен към Израел, макар че не заключава, че Израел е нарушил изискванията на споразуменията сред Съединени американски щати и Израел за оръжия, съгласно един американски чиновник.

Двама американски чиновници и трето лице, осведомени за констатациите в меморандума за национална сигурност, който ще бъде показан от държавния секретар Антъни Блинкен на Конгреса, разискаха въпроса преди публикуването на отчета. Те приказваха при изискване за анонимност, защото информацията към момента не е обществена.

Висш чиновник от администрацията на Байдън сподели, че меморандумът се чака да бъде оповестен по-късно в петък, само че отхвърли да разяснява констатациите.

Констатацията на администрацията на Байдън идва след седем месеца въздушни удари, наземни боеве и ограничавания на помощта в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР