Вече сме ви разказвали за интересния Батмобил, произведен в Украйна,

...
Вече сме ви разказвали за интересния Батмобил, произведен в Украйна,
Коментари Харесай

Стана ясно кой управлява украинския Батмобил в Монако

Вече сме ви разказвали за забавния Батмобил, създаден в Украйна, а преди седмица международните автомобилни медии още веднъж разгласиха фрагменти с колата на Батман с украински номера. Но до този миг никой не знаеше на кой е благосъстоятелност и кой ръководи тази странна и несъмнено привличаща погледите, кола. Оказва се, че този автомобил се кара в Монако от сина на президента на Египет, който преди време е купил въпросния Батмобил.

Автомобилът е изработен в Киев, като на създателите на плана им лишава повече от година. По неофициална информация, за извънредния автомобил, издигнат върху възли и елементи от BMW и рама на Chevrolet Caprice, е платена сумата от 200 000 евро. Припомняме, че окончателната конфигурация на Батмобила беше осъществена от експертите на автомобилната работа Nanoprotec, която е известна в Украйна с неповторимите си планове и построяването на мечтани коли като Shelby Eleanor, основани на модерния Ford Mustang Shelby.

В допълнение към изключителното си показване украинският Батмобил с 12-цилиндров мотор може да се похвали с картечници от същински военен аероплан. Освен това колата има регулируемо въздушно окачване, с помощта на което клиренсът ѝ може да се трансформира. Климатик, отопляеми седалки, странични и задни камери - всичко това е конфигурирано в Украйна, а в този момент колата се движи в Монако, ръководена от сина на египетския президент.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР