Вдъхновяващата поредица Децата на другата България на журналиста Георги Тошев

...
Вдъхновяващата поредица Децата на другата България на журналиста Георги Тошев
Коментари Харесай

Георги Тошев пак ще вдъхновява с Децата на другата България

Вдъхновяващата поредност " Децата на другата България " на журналиста Георги Тошев се завръща в ефира на bTV с нови епизоди от 27 февруари и ще се излъчва всяка неделя от 16,30 ч.

Какво е триумфът - персонално или професионално достижение? Път или упоритост, задоволство или самоцел? Животът в чужбина прави ли ни по-малко българи? Тези и доста други въпроси слага пред феновете вторият сезон на продукцията.

Екипът ще срещне феновете пред екраните с млади българи, родени зад граница или отпътували по света още в детските си години. Обединява ги стремежът към сполучлива реализация, без значение в коя част на планетата живеят сега. Ню Йорк, Берлин, Рим, Виена, Стокхолм, Ница, Занзибар, Рока са част от местата, където журналистът Георги Тошев и екипът му откриват младите ни сънародници.

Каква е цената на триумфа им? Отговорите феновете ще получат от Марин Йотов, който работи в Бундестага; Данина Стефанова - интериорен дизайнер, работила за огромни фешън брандове; актрисите Изабел Русинова от Италия и Евгения Радилова от Ню Йорк; Весела и Димитър - първенци по спортни танци и финалисти в " Денсинг старс " в Австрия и Виетнам. И още доста други будни българи, които имат сполучлива реализация в чужбина.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР