Вчера, неделя следобед, в Израел приключи 12-годишната ера Нетаняху“. Новото

...
Вчера, неделя следобед, в Израел приключи 12-годишната ера Нетаняху“. Новото
Коментари Харесай

Журналист с анализ за края на ерата Нетаняху и съпоставка с България

" Вчера, неделя следобяд, в Израел завърши 12-годишната епоха „ Нетаняху “. Новото „ Правителство на смяната “ е плод на коалиция от осем партии, които показват целия идеологически набор „ ляво – дясно “.
Дори арабска партия ще има представител – за пръв път в историята на страната. Всички ги сплотява една мисъл - Бенджамин Нетаняху да си тръгне ", във Facebook.
 Израелската съпротива се сплоти за свалянето на Бенямин Нетаняху Израелската съпротива се сплоти за свалянето на Бенямин Нетаняху
Израелските опозиционни партии се споразумяха да образуват държавно управление, което да постави завършек на времето на Бенямин Нетаняху като най-дъ...
" Нашите политици би трябвало да вземат образец от израелските си сътрудници. Нека всички да се обединят против ГЕРБ в „ Правителство на смяната “, с цел да отстранят управлявалия 10 години Бойко Борисов – така и така при така наречен " анти - ГЕРБ " партии от предишния парламент идеологически и политически разлики в държанието няма.
И без това идеологически и политически разлики в държанието няма, що се отнася до показаните в предишния парламент партии, самоопределящи се като " анти - ГЕРБ ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР