Възрастен шофьор е блъснал и ранил две деца при пътен

...
Възрастен шофьор е блъснал и ранил две деца при пътен
Коментари Харесай

Възрастен шофьор блъсна две деца

Възрастен водач е блъснал и ранил две деца при пътен случай на шосето сред септемврийските села Бошуля и Карабунар. Сигнал за случилото се бил получен нощес към 20.20ч. в РУ-Септември, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов, съобщи „ Монитор ”.

Към мястото неотложно били ориентирани екипи на полицията, пожарната и „ Спешна помощ ”. Оказало се, че 71-годишен гражданин на село Славовица управлявал лек автомобил „ Мерцедес ” по пътя. В същото време по посока на придвижването наоколо до банкета се движила група от няколко деца.

Възрастният мъж настигнал групата и с предната част на автомобила си блъснал две от момчетата. В резултат на това 13-годишно дете от Бошуля е с голям брой контузии и пострадвания на крайниците и тялото, превозено и настанено е в МБАЛ-Пазарджик без заплаха за живота.

Другото момче - 16-годишен младеж от Пазарджик, е прегледано от медицински екип и е освободено за домашно лекуване. Водачът е бил дееспособен и не е използвал алкохол.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР