Възраждане ще издигнат кандидати за кметове и листи за общински

...
Възраждане ще издигнат кандидати за кметове и листи за общински
Коментари Харесай

Възраждане издига кандидати за кметове и общински съветници във всички общини

" Възраждане " ще повдигнат претенденти за кметове и листи за общински съветници във всички 265 общини. Това съобщи във Велико Търново водачът на партията Костадин Костадинов при представянето на претендента за кмет на града.

На локалните избори от " Възраждане " ще водят акция, съсредоточена върху предложенията на своите претенденти, съобщи водачът на партията Костадин Костадинов.

" Не очаквайте от нас да приказваме за минусите на предходните ръководства. Ние не се стремим да светим с отразена светлина и няма да изглеждаме по-добре или по-силни и по-можещи, в случай че сочим с пръст минусите на другите, те са ясни ", съобщи той.

Костадинов показа претендента на " Възраждане " за кмет на община Велико Търново - журналистът и основен редактор на регионалния вестник " Борба " Стилян Найденов, който не е член на партията. Найденов предлага референдум за вдишване на облигационен заем за ремонт на цялата улична мрежа във Велико Търново, планува основаване на общински инспекторат, създаване на четири нови парка, нова пътна инфраструктура.

" Нов тип превоз във Велико Търново – това са по този начин наречените въздушни рейсове. Не доста скъпа инвестиция с оглед презастрояването на града, неналичието на необятна инфраструктура ", изясни Найденов.

Костадин Костадинов уточни още, че в случай че президентът Румен Радев не сезира Конституционния съд за последните промени в Закона за отбрана от домашно принуждение, това ще го направи " Възраждане ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР