Възможностите за разглеждане на църкви и манастири, както и природни

...
Възможностите за разглеждане на църкви и манастири, както и природни
Коментари Харесай

Испанските туристи търсят приключенски и исторически турове в България

Възможностите за разглеждане на църкви и манастири, както и естествени забележителности в България интересуват испанските туроператори, гости българския щанд на най-голямото туристическо ревю в Мадрид - FITUR, заяви пресцентърът на Министерството на туризма. Търсени са оферти за авантюристичен турове, рафтинг, скално катерене и преходи в планината.
България взе участие с информативен щанд, ситуиран на повече от 80 кв. м, а представянето натъртва на естествените и културните забележителности. Освен министерството вземат участие и 10 компании, които оферират пътувания главно с културно-историческа устременост.Форумът стартира през днешния ден и ще продължи до 21 януари като в последните два дни входът е свободен и за непрофесионалисти, които ще могат да опитат български виновност.

При откриването на щанда министърът на туризма Николина Ангелкова заяви, че испанските туристи през предходната година са се нараснали с 37% по данни до ноември до общо 77 хиляди души. Българските туристи, посетили Испания през същия интервал са близо 160 хиляди или с 24% повече.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР