Възелът е източник на магически сили. С помощта на магия

...
Възелът е източник на магически сили. С помощта на магия
Коментари Харесай

Магията на възлите

Възелът е източник на вълшебен сили. С помощта на магия силата на възела се усилва неведнъж. Магията на възлите има строго самостоятелни нюанси.

Мистичната същина на възела проличава даже в простичкия обред на връзване на възел, с цел да запомните нещо. Има доста поверия, свързани с магията на възлите.

Бременните дами, както и неотдавна омъжените би трябвало да заобикалят възли. Те са неприемливи за тях в спалнята, както и в облеклото им. Възлите пречат на зачеването, както и на раждането.

Възлите в облеклото са неразрешени за предприемачи и настоятелен хора. Възлите пречат на сполучливите договаряния, водят до непотребни разногласия и различия. Възлите пречат на общуването с сътрудници.

 Магията на възлите

Понякога обаче възлите са потребни, да вземем за пример за дами, които подозират мъжа си в невярност. За да го задържи край себе си, тя би трябвало да направи възел от въже и да го мушне под матрака.

Този способ се употребява и за задържане на децата у дома. Когато корабите са били единствено с платна, капитаните са купували от магьосници възли за вятър.

Когато нямало вятър, капитанът развързвал първия възел, с цел да се появи попътен вятър. За да стане вятърът по-силен, се развързвал вторият възел.

При заболявания на ставите всяка става се мери с конец и се прави възел. Така се връзва болката.

По този метод се отстранява болката при главоболие. При съмнение за урочасване се вършат девет възела на алено въже и девет пъти се удря леко индивидът с нея.

Известна е неприятна магия, за която се прави възел от житен клас, прави се проклинание над него и се подмята в дома. Коланът с възли защищава от несгоди.

За да задържите любовта на мъжа, вържете възел от един ваш и един негов косъм, разрежете една ябълка на две, пъхнете възела в средата, съединете разрязаните половинки и я закопайте под плодно дръвче.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР