Въз основа на съботните резултати Лудогорец стана шампион на редовния

...
Въз основа на съботните резултати Лудогорец стана шампион на редовния
Коментари Харесай

Лудогорец пак е първенец в редовния сезон

Въз основа на съботните резултати Лудогорец стана първенец на постоянния сезон, до чийто край остават 3 кръга. С триумфа 1:0 над Монтана „ орлите “ дръпнаха с 9 точки пред втория Локомотив (Пловдив) и с 11 пред третия ЦСКА.

По този метод е несъмнено, че тимът на Валдас Дамбраускас влиза като водач в плейофите и към този момент е наясно със своя брой семейства в заключителната част, написа " Мач Телеграф ". А точно три от пет вероятни мача – на шестия, на втория и на четвъртия. Ако съдим по актуалното класиране това са ЦСКА 1948, Локомотив Пловдив и Арда. Гостуванията ще са на „ Българска войска “ и на Берое. Но въпреки всичко в Топ 6 са вероятни всевъзможни въртележки, само че не и на върха, където неоспорим водач е Лудогорец.

В последните 5 сезона, откогато efbet Лига е в този формат, разградчани са ставали първи в постоянния сезон всякога, само че и тази година, както през предходната, го сториха 3 кръга преди края.

Рекордно бързо това се случи през сезон 2016/2017 — 4 кръга преди края. А един път това стана в последния, 26-и кръг – 2017/18. И точно тогава бе много жестока борбата за купата с ЦСКА.

Това достижение на Лудогорец е значимо да се означи, тъй като, в случай че беше при класическия формат (б.а. – който в този момент някои от изпадащите желаят да върнат) – 16 тима и 30 кръга, „ орлите “ към този момент щяха да са завоювали публично и десетата си поредна купа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР