ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Куотърбекът на Indianapolis Colts Антъни Ричардсън игра

...
ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Куотърбекът на Indianapolis Colts Антъни Ричардсън игра
Коментари Харесай

Colts почиват QB Антъни Ричардсън в последния ден от minicamp с болка в хвърлящото рамо

ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Куотърбекът на Indianapolis Colts Антъни Ричардсън игра безвредно в последния ден от minicamp, като даде отмора на болното си дясно рамо.

Второгодишният състезател имаше интервенция на рамото в края на сезона предходната есен и взе участие в тренировки във вторник и сряда, преди треньорите да кажат на Ричардсън да се успокои.

След това Ричардсън сподели, че се усеща добре и че той продължава да изпреварва графика си за рехабилитация. Треньорът Шейн Щайхен повтори тезата, като сподели, че Ричардсън щеше да играе в неделя - в случай че беше игрова седмица.

Ричардсън не беше изцяло затворен. Той направи няколко леки хвърляния с лява ръка по време на част от позиционните извършения, когато тренировката стартира. Но той остави тежката работа на дубльорите Джо Флако и Сам Елингер и свободния сътрудник новобранец Кедон Словис.

Здравето на Ричардсън беше гореща тематика през целия извънсезонен сезон. Като новобранец той стартира четири от първите пет мача на Инди, като пропусна еди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР