Въвежда се временна организация на движението за заснемане на рекламен

...
Въвежда се временна организация на движението за заснемане на рекламен
Коментари Харесай

Поредни промени на движението в София

Въвежда се краткотрайна организация на придвижването за снимане на рекламен клип, оповестиха от пресцентъра на Столична община.

От 11.30 до 15.00 часа се не разрешава влизането на пътни транспортни средства за най-много от 1 /една/ до 2 две/ минути за снимане на кадър по ул. „ 6-ти септември “ сред ул. „ Ген. Гурко “ и ул. „ Иван Вазов “.

От 13.00 до 17.00 часа на 10 август 2019 година се не разрешава влизането на пътни транспортни по ул. „ Славянска “ сред ул. „ Г.Бенковски “ и ул. „ Г.С.Раковски “.

Забранява се престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на снимачния екип и отвън местата в режим на платено паркиране „ длъжностен абонамент “, както следва:
- До 17.00 часа на пл. „ Народно заседание “.
- До 16.00 часа на ул. „ 6-ти септември “ сред ул. „ Ген. Гурко “ и ул. „ Иван Вазов “.
- От 19.30 часа през днешния ден до 18.30 часа на 10 август 2019 година на пл. „ Кн. Александър I “.
- От 19.30 часа през днешния ден до 16.00 часа на 10 август 2019 година на ул. „ Г.Бенковски “ сред ул. „ Иван Вазов “ и ул. „ Аксаков “.

Въвежда се краткотрайна организация на придвижването и за снимане на ефирен план.

От 07.30 до 19.30 часа се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на снимачния екип и отвън местата в режим на платено паркиране „ длъжностен абонамент “, както следва:
- на пл. „ Кн. Александър I “;
- на ул. „ Кн. Александър I “ сред бул. „ Цар Освободител “ и ул. „ Ген. Гурко “;
- на пл. „ Николай Гяуров “
- на ул. „ Московска “ сред ул. „ Г.С.Раковски “ и бариерата на Британското посолство.

От 07.30 до 19.30 часа на 09 август 2019 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства за най-много от 3 минути за снимане на кадър по ул. „ Кн. Александър I “ сред бул. „ Цар Освободител “ и ул. „ Ген. Гурко “.

Временно се измества автобусна спирка на бул. “Св. Климент Охридски “.

Днес се измества автобусна спирка по маршрута на рейсове №69, 70, 88 и 123. Спирката „ ж.к. Дървеница “ се измества от локалното пътно платно на бул. “Св.Кл.Охридски “ с 50 м в централното пътно платно на булеварда в сектора от бул. “Андрей Ляпчев “ до ул. “Канарче “ в посока бул. “Д-р Г.М.Димитров “, като се трансформира и маршрута на автобусните линии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР