Във вторник вечерта – 08 февруари- шофьор на камион под

...
Във вторник вечерта – 08 февруари- шофьор на камион под
Коментари Харесай

Пиян шофьор на камион се вряза в десетки автомобили в Германия

Във вторник вечерта – 08 февруари- водач на камион под въздействието на алкохол се вряза в над 30 автомобила и провокира пожар в къща в немската област Бавария, като рани себе си и още двама души. 50-годишният водач „преминал на червен светофар и блъснал лек автомобил на кръстовище“, при което шофьорката му била леко ранена, се споделя в изказване на полицията в град Фюрт.

Без да стопира след първия случай, турският жител „блъснал няколко паркирани автомобила“, като ги избутал пред себе си, а в някои случаи и против стените на прилежащите къщи. След конфликтите камионът, няколко автомобила и фасадата на една къща се запалили. Местните пожарникари се намесили, с цел да потушат пожара и да изтеглят жителите на къщата. Самият водач на камиона и един минувач са получили леки пострадвания.

Щетите, породени от случая, ще бъдат „огромни“, оповестиха от полицията във Фюрт, западно от Нюрнберг в Бавария. Шофьорът е бил задържан на място и „очевидно е бил доста пиян“, обявиха от полицията. Местната прокуратура е разпоредила задържането на водача на камиона, който няма непрекъснато местопребиваване в Германия.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР