Във вторник пред френски ще се явят шестима души, задържани

...
Във вторник пред френски ще се явят шестима души, задържани
Коментари Харесай

Започва делото за безпрецедентната кражба в света на модата

Във вторник пред френски ще се явят шестима души, арестувани предходната седмица за кражба през септември предходната година на 50 модела от сбирката на фешън къща Balmain, дни преди представянето й на Седмицата на модата в Париж, заяви Агенция Франс Прес.

В средата на септември микробус, пренасящ новата сбирка на дизайнера Оливие Рустен, е атакуван от група въоръжени по пътя сред парижкото летище Роаси и централата на фешън къща. Крадците съумяват да избягат. След невиждания случай в историята на стилната промишленост, екипът работи  " непрекъснато ", с цел да възвърне откраднатите модели. И те са показани на плануваното дефиле на стилната къща!  

Миналия вторник в парижки покрайнини, главно в Сен-Сен-Дени, за обира са арестувани шестима души на възраст към двадесет години. Седми обвинен е задържан на идващия ден. Няколко от моделите от сбирката на " Балмен " са открити по време на обиски. Това кара следователите да позволяват, че сбирката на стилната къща не е била съществена цел на обира, а по-скоро инцидентна жертва на типичен грабеж на артикули по време на превоз. 

 
Цветя, искра, крещящи обувки на дефилето на Balmain в Париж 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР