Във всяко семейство има моменти, когато връзките се проверяват за

...
Във всяко семейство има моменти, когато връзките се проверяват за
Коментари Харесай

7 магически фрази, които ще укрепят взаимоотношенията

Във всяко семейство има моменти, когато връзките се ревизират за мощ. В такива моменти не е нужно да се затваряте към обичания човек, да криете възприятията и желанията си. По-добре е да бъдете откровени, да се придържате към всяка опция да постигнете мир. В последна сметка дружно сте по-силни, в сравнение с настрана. Две гледни точки на казуса обезпечават по-обемно мислене, две сърца дават повече обич. Има ли способи за бързо примиряване? Научете в този момент:
Уловете мига и научете 7 вълшебен изречения, които ще укрепят връзката ви
1. Думи на опрощение
Не се опасявайте да признаете грешката си, поискайте амнистия за провокираното неспокойствие или обидите, изречени в разгара на страстта. Време е да спрете да говорите с нараснал звук и да опитате да чуете, да намерите решение, уместно за всички. Съществуват елементарни изречения, само че доста ефикасни.
2. Думи на изповед
Колкото и дълго да сте дружно, колкото и да се обичате, не забравяйте да говорите за това на глас. Действията са положителни. Грижата, помагането и подаряването на дарове е превъзходен източник на страсти. Но също толкоз значимо е да може да формулирате всичко, което чувствате, което ви изпълва с наслада и горделивост от колегата ви.
3. Искрен интерес към сътрудник
 3 метода качествено да прецакате връзката си 3 метода качествено да прецакате връзката си
Вярвате, че мъжа до вас е този, с който желаете да прекарате живота си, само че все пак все се намират неща, с които той да ви влудява....
Спомняте ли си по какъв начин беше първоначално? Вие безпределно се интересувахте от мислите по другия. Искахте да знаете по какъв начин живее вашият сътрудник, какво го натъжава и какво го изпълва с наслада. С времето връзката се удави в рутината, всекидневието, децата, работата извърши от всекидневието. Престанахте да се интересувате от колегата си, да споделяте своя опит. За да си възвърнете пристрастеността, би трябвало да станете алчни. Задайте верните въпроси и се замислете какво се промени. Това ще помогне да се изяснят доста проблематични точки, да се върне интимността.
4. Положителни подкрепления
Много фамилии позволяват класическата неточност - учат децата да бъдат по-скромни, сдържани, непрестанно се съпоставят с другите. Тази процедура води до обстоятелството, че ставаме критици. Рядко възхваляваме околните си, не им признаваме любовта си, забравяме да кажем какъв брой значими са те за нас. Това би трябвало да бъде поправено. Не пестете от похвали и позитивни страсти. Има думи, които не покачват самочувствието ни, само че ни отнасят на криле като на птица.
5. Само известия
Лесно е да излеете вана нечистотия, върху човек, да обидите, унизите, закачите етикети. От една страна, неуместно е да затихват възприятията, да затваряте очи за нещо, което от дълго време тревожи. От друга страна, вие също би трябвало да може да критикувате, да не смачкате човек, а да му предадете посланието си (какво не е задоволено от вашите потребности?). Научете се да се карате като възрастен: назовете страстите си, подкрепете ги с обстоятелства и предлагайте други възможности.
 Коя е съвършената ваканционна дестинация за всяка зодия? Коя е съвършената ваканционна дестинация за всяка зодия?
Едва ли има човек, който да не обича да пътешества, без значение дали става дума за България или някоя екзотична страна по света. При пър...
6. Фрази-обяснения
В една любовна връзка, без значение дали ни харесва или не, би трябвало да се одобряваме с всички дефекти, да прощаваме на колегата за грешките и несъвършенствата. Мъжете търпят прочувствени люлки на сътрудниците, техните сълзи и прищявки. Жените простят на мъжете яд и обидни мнения, измежду стрес и отмалялост на работното място. Важно е да не се затихват споровете, а да се споделя всичко на глас.
7. Думи на признателност
Не приемайте положителното отношение за даденост, не подценявайте грижите на околните, тяхното внимание и поддръжка. С течение на времето всички привикваме с обстоятелството, че ни чака топла вечеря у дома, че сътрудникът ни ще ни отбрани в сложна обстановка, ще ни даде пари, ще ни заведе на море и ще ни изплете топли чорапи. Но всички тези привични дейности изискват старания! Не забравяйте да покажете на околните си по какъв начин оценявате наличието им в живота си и забелязвате всичко.
Изброените изречения са доста елементарни, изключително в случай че се обичате. Запомнете силата им и никоя стихия няма да наруши връзката ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР