Във времето от годината, когато Париж облича най-красивите си дрехи

...
Във времето от годината, когато Париж облича най-красивите си дрехи
Коментари Харесай

„Мислите, че всичко сте видели? в „Темата на NOVA“

Във времето от годината, когато Париж облича най-красивите си облекла и потъва в разкош и обаяние, гениалността на двама български дизайнери допира звездите – безусловно. Журналистът Петя Желева и операторът Росен Коев разкриват историята на двама сънародници, които доста сполучливо са се вписали измежду огромните фешън къщи в света на висшата мода .
 Петя Желева NOVA
Историята на триумфа за Ливия Стоянова и Ясен Самуилов стартира още през 90-те години на предишния век, когато модата във Франция е синоним на свободата и всеки може да изрази себе си. Случайна среща в двора на учебното заведение по изкуства слага началото на фешън марка, която години по-късно ще разчупи одобрените правила във висшата мода.

Наричат се “On aura tout vu ”, което значи: “Мислите си, че всичко сте видели! ” и не е чудно, че иконите в стилния бизнес стартират да ги търсят. Дизайнерите обличат звезди като Кейти Пери, Лейди Гага, Мадона и Бионсе. Както в живота, по този начин и в модата, с цел да се посветиш публично в тайнството, имаш потребност от кръстник. Самият Кристиян Лакроа вижда гения на Ясен и Ливия и подава ръка на бъдещето, което вижда в лицето дизайнерите.

„ Тичай колкото можеш, с цел да останеш на същото място. Ако пък искаш да идеш другаде, би трябвало да тичаш два пъти по-бързо.. ”, споделя Царицата в „ Алиса в страната на чудесата ”. Така живеят Ливия и Ясен, чийто спринт към царството на модата няма край.

Гледайте " Мислите, че всичко сте видели? " в „ Темата на NOVA “ тази неделя, 9 февруари, незабавно след централната емисия новини
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР