Във връзка с проверката в пернишкия завод Стомана кметът на

...
Във връзка с проверката в пернишкия завод Стомана кметът на
Коментари Харесай

През празниците Перник ще е на облекчен воден режим

Във връзка с инспекцията в пернишкия цех " Стомана " кметът на Перник Станислав Владимиров разяснява пред НоваТВ, че " последните няколко дни се локализираха огромните течове, които са по водопроводната мрежа. В сектора, който минава около индустриалната зона, се откри огромен теч на питейна вода. Затова във вторник бе взето решението да стартират ровове и с краткотрайна инсталация да се локализира мястото, откъдето изтича вода. Не може да се твърди, че става въпрос за кражба ".

Като част от ограниченията против водната рецесия във вторник вечерта полиция, прокуратура и двама министри влязоха на територията на предприятието " Стомана ".

Вчера, министър председателят Борисов се срещна в Министерския съвет с представителите на спешния щаб на Перник.

Владимиров изясни през днешния ден, че по време на празниците Перник ще е на омекотен воден режим. " Перничани ще имат вода малко преди обяд до 22 часа ".

" Аварията в кв. " Проучване " ще бъде отстранена още в сряда. В окръжната болница всички, които имат недоволства, ще бъдат прегледани ", добави той по отношение на информацията за ешерихия коли в два от кварталите на града.

Кметът на Перник Станислав Владимиров дефинира нарастването на цената на водата за неуместно и неуместно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР