Във връзка с медийни въпроси защо Бойко Борисов Бойко Методиев

...
Във връзка с медийни въпроси защо Бойко Борисов Бойко Методиев
Коментари Харесай

ГЕРБ: Премиерът Бойко Борисов не е получавал покана от президента за изборните дебати

Във връзка с медийни въпроси за какво Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не е участвал на срещата през днешния ден в президентството, осведомяваме следното: ръководителят на Политическа партия ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г постоянно е показал готовността си за присъединяване в разговор по всички публични тематики, както във вътрешен, по този начин и в интернационален проект. Борисов обаче не е получавал покана от президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на за присъединяване в днешната среща за разискване на настоящи въпроси в изборния развой, оповестяват от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ Такава покана не е изпращана до него нито в Министерския съвет, нито в Централата на Политическа партия ГЕРБ. Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г неведнъж е заявявал, че взаимната работа сред институциите е основна за стабилността и развиването на страната ни. Винаги, когато е имало оферти за разговор и срещи, Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се е отзовавал, както като партиен водач, по този начин и като министър-председател “, написа още в прессъобщението.

Румен Радев: Аз не се състезавам с никого

Припомняме, че по-рано през днешния ден президентът събра законодателната и изпълнителната власт, с цел да обсъдят проблемите в Изборния развой. Срещата при президента стартира без представители на ръководещите. Липсваха представители на управлението на Министерския съвет, Народното събрание и на представителите на ръководещата коалиция протекоха диалозите.

„ Управляващите претендират за разговор сред институциите, само че на процедура избягаха от него “, разяснява президентът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР