Във Великобритания повече от 11 000 доброволци или хора, работили

...
Във Великобритания повече от 11 000 доброволци или хора, работили
Коментари Харесай

Над 11 000 британски Covid доброволци искат да работят в здравеопазването

Във Англия повече от 11 000 доброволци или хора, работили по програмата за всеобщо имунизиране, са решили да стартират непрекъснато работа в националното опазване на здравето.

Около 71 000 души заеха платени длъжности, само че хиляди други участваха като доброволци в помощ на програмата за всеобщо имунизиране, вследствие на която на Острова досега са сложени над 120 милиона дози ваксина.

Повече от 92% от популацията на Англия на възраст над 12 години са получили досега доза ваксина, а съвсем 68% са с три дози.

Националното опазване на здравето в този момент заяви, че 11 483 от тези доброволци са предпочели да останат за непрекъснато на работа, а това включва пъстра гама от хора, като някогашни стюардеси, чиновници във фитнес центрове и готвачи.

Би Би Си показва доста съответни образци като този на стюардесата Тамрин Саби с 11-годишен стаж в авиолиниите, която решила да стане доброволец в Кембридж и да учи за лечебен радиограф, когато се наложило да излезе в насилствен отпуск поради Covid-19.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР