Във Великобритания 46-годишен мъж, който е изяждал дневно по 12

...
Във Великобритания 46-годишен мъж, който е изяждал дневно по 12
Коментари Харесай

Мъж отслабнал с над 100 кг, след като се хранел с 12 сандвича на ден

Във Англия 46-годишен мъж, който е изяждал на ден по 12 сандвича с шунка и бекон, описа по какъв начин съумял да смъкна 127 кг за 15 месеца, оповестява Daily Mirror, представен от БГНЕС. Бившият строителен служащ Ян Уитмър твърди, че е наддал, откакто е изгубил работата си при случай. Поради напрежението той ядял доста, като всеки ден консумирал най-малко 12 сандвича, както и огромен пакет чипс и инстантни нудли.

He didn't leave the house for FIVE years.

— The Mirror (@DailyMirror)

„ Опитах се да го скрия от фамилията си – толкоз ме беше позор, само че не можех да спра. Страдах от меланхолия и тревога и на процедура живях на дивана си няколко години. Бях толкоз изтощен, че нямах сили да играя с децата. Не можех да направя нищо “, спомня си британецът. Този метод на живот се отразява на здравето му и през 2018 година той бе диагностициран с диабет.

Според мъжа децата го въодушевили да се промени. Благодарение на тях той се отказал от неприятните привички, почнал да следи храненето и да се движи повече и последователно почнал да отслабва. За 15 месеца Уитмър съумял да се отърве от 127 кг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР