Във Варна Румен Петков на въпрос, отправен от Веселина Томова,

...
Във Варна Румен Петков на въпрос, отправен от Веселина Томова,
Коментари Харесай

Делян Пеевски няма да бъде част от листите на ДПС

Във Варна Румен Петков на въпрос, насочен от Веселина Томова, сподели буквално:

„ Впечатлението, което остави Националната конференция на Движение за права и свободи и от това, което зададохте като въпрос, че и на Вас Ви е направило усещане отсъствието на Делян Пеевски в последно време, както и на тази Конференция, мисля, че господин Пеевски няма да се кандидатира за народен представител. По две аргументи. Първата, че през последните години няма нещо, което да е станало в България и да не е отговорен той.

Това, че Бойко Борисов граби, взима бизнеси, всичко се свързва с господин Пеевски. Той не е заинтригуван да стане народен представител и второ Движение за права и свободи не е заинтригувано да носи тази тежест. Мисля, че той няма да е претендент – народен представител и това ще даде друго звучене на Движение за права и свободи и друга динамичност на кардиналните диалози в България. “

От своя страна АФЕРА потърси брилянтни източници от върха на Движение за права и свободи, които потвърдиха новината, че Делян Пеевски е навън от листите на Движението за идните парламентарни избори.

Важен знак от Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР