Във ФК ЦСКА 1948 положението не е розово откъм контузии.

...
Във ФК ЦСКА 1948 положението не е розово откъм контузии.
Коментари Харесай

Редица контузени в състава на ФК ЦСКА 1948

Във ФК ЦСКА 1948 ситуацията не е розово откъм травми. Треньорът Тодор Киселичков и компания до последно ще треперят за един от главните играчи на отбора Ивайло Чочев.

Националът има проблем, който се появи след последните контроли на тима и не може да отшуми. Лекарският щаб прави всичко допустимо, с цел да го вдигне на крайници, само че съгласно осведомени възможностите му да излезе в дербито са нулеви, написа " Мач Телеграф ".

Това важи и за още един главен състезател на отбора - Ангел Лясков. Той получи контузия още по време на лагера в Банско и към момента не може да се възвърне от нея. Така Тодор Киселичков ще бъде заставен да стопира противника с дебютант в елита и състезател, който има единствено 36 минути там.

Става въпрос за новите попълнения Костадин Илиев, притеглен от Левски, както и Димитър Илиев от Лудогорец. Те може и да имат идентични семейства, само че това е единственото общо сред тях.

Костадин Илиев е наследник на някогашния състезател на Пирин Стойне Илиев - Професора, а Димитър пък е роден в Горна Оряховица. Костадин постоянно попадаше в групата на " сините " за мачовете от елита, само че по този начин и не записа дебют там. Защитникът се прояви само против Партизан (Червен бряг) за Купата.

За разлика от него Димитър Илиев има един мач за мъжете на Лудогорец. Той записа 36 минути при равенството 2:2 с Ботев (Пловдив) напролет на 2018 година, когато по традиция " орлите " към този момент бяха станали първенци и разпуснаха звездите си в отмора. Вариант за защитата е и Лазар Марин, само че се " компрометира " точно в дерби с ЦСКА.
 ЦСКА пуска билетите за мача с ФК ЦСКА 1948
ЦСКА пуска билетите за мача с ФК ЦСКА 1948

Това ще се случи утре
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР