Във Фермата напоследък занимават зрителите основно със сплетни и скандали,

...
Във Фермата напоследък занимават зрителите основно със сплетни и скандали,
Коментари Харесай

Изправиха зрителите на нокти: Страшен инцидент във Фермата...

Във " Фермата " в последно време занимават феновете главно със злословия и кавги, само че снощният епизод съумя да им изправи косите. Инцидент, който можеше да приключи съдбовно стресна и участниците. Един от най-силните и работливи мъже в стопанството полетя от близо два метра и, крещейки от смут, се стовари на твърдата земя.

Калин, който е някогашен хандбалист, загуби равновесие, до момента в който ковеше дъски по дървената къща на тима си " Нови очаквания ". Докато забиваше следващия гвоздей, стълбата под краката му се разклати и той полетя надолу. Претендентът за стоте бона обаче резервира хладнокръвие, съумя да се хване за фасадата и да притъпи удара, който го остави без мирис.



Секунди откакто се стовари на земята, Калин се сви на две, охкайки, а съперниците му го наобиколиха изплашени. За негов шанс се оказа, че няма тежки пострадвания и може да продължи в риалитито. Участници в предходни сезони обаче нямаха сходен шанс.

Преди две години строителят Миро се контузи тежко, откакто скочи от покрив и се наложи да напусне предаването прибързано, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР