Вътрешният министър на Румъния Николае Мога уволни полицейския началник на

...
Вътрешният министър на Румъния Николае Мога уволни полицейския началник на
Коментари Харесай

Уволниха румънския началник на полицията след като 15-годишно момиче беше убито

Вътрешният министър на Румъния Николае Мога уволни полицейския шеф на страната Йоан Буда откакто 15-годишно момиче беше отвлечено и убито. Александра беше отвлечена в сряда до момента в който се прибирала на стоп.

Момичето съумяло да позвъни три пъти в полицията, с цел да даде информация къде я държат похитителите. По думите на фамилията ѝ органите на реда не са взели позвъняването на съществено, а служителите на реда настояват, че са имали проблеми с нейното следене.

По думите на към този момент уволненият началник на полицията Буда - Александра е крещяла по телефона: „ Той идва, той идва”.
Окончателно: Лидерът на ръководещата партия в Румъния отива в пандиза На втора инстанция беше доказана присъдата от три години и половина за Ливиу Драгня
В петък беше открита къщата, в която е държано момичето – над 12 часа след телефонните позвънявания. В постройката са открити човешки остатъци, както и бижута, които момичето е носело.

Те са дадени за разбор, като се допуска, че с изключение на на Александра, бижутата могат да принадлежат на друго момиче, което изчезна през април.

Задържан е 65-годишен мъж за разпит.

Мога съобщи, че шефа на Буда е бил уволнен, тъй като са нужни „ фрапантни мерки”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР