Може да питате грешния човек тук, тъй като по същество

...
Може да питате грешния човек тук, тъй като по същество
Коментари Харесай

Попитайте Шримсли: как да накарам децата си да изключат телефоните си?

Може да питате неверния човек тук, защото всъщност търсите съвет по какъв начин да бъда родителят, който аз не бях. Мицелът е толкоз включен в матрицата, че е изненада, че не са пристигнали със зарядни устройства. (Или може би са го създали. Просто предположихме, че тази тръба е пъпната шнур.)

Всичко в моето влакно желае да се опълчи на описа, че мобилните телефони са виновни за всичко, което не е наред с нашите деца: безпокойствие, бодърствуване, неприятна централизация, меланхолия, Хари Стайлс. Изглежда толкоз доста като всички тези други морални суматохи, които помним, като видеоклипове с принуждение, рокендрол и грешката на хилядолетието. Искам да припомня на хората, че когато растях, имахме видеоклипове, които ни споделяха по какъв начин да оцелеем при нуклеарна офанзива.

Библията за тази нова суматоха, безапелационното на Джонатан Хайд, се отнася до „ великото пренавиване “ на тийнейджърските мозъци. Имайте поради, Haidt също упреква изгубените часове на игра навън без контрол, преди всички да станем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР