Вътрешният министър Младен Маринов коментира причините, поради които проведе среща

...
Вътрешният министър Младен Маринов коментира причините, поради които проведе среща
Коментари Харесай

Министър Маринов: Дадох на съдиите личния си телефон

Вътрешният министър Младен Маринов разяснява аргументите, заради които организира среща със съдиите в родното състезание.
“Срещата мина обикновено. Целта беше да дадем убеденост на съдиите, че Министерството на вътрешните работи и министър председателят поддържат съдиите да свирят и да дават еднакъв късмет на всеки тим на терена, каквато е тяхната роля. Да приемем че, телефонът за сигнали е персонално мой. С генералния секретар сме били по много мачове и знаем под какъв напън работят тези хора. За стотна от секундата те би трябвало да вземат решения, които няма да се харесат или от едната, или от другата страна на стадиона.

 Младен Маринов се срещна с професионалните футболни съдии @@@

Така че сме наясно под какъв напън работят. Затова желаеме да им дадем убеденост, че ще бъдат подкрепяни във всяко едно тяхно деяние. Който работи по разпоредбите, ще го поддържаме. Държавата не влиза във футбола, тя го поддържа. Съдиите са хората, които дават еднакъв старт в надпреварата. Нашата концепция е да идваме преди проблемите. За момента няма подобен, просто вършим среща, с която да покажем, че поддържаме феърплея. Нашата задача е да поддържаме длъжностни лица, а съдиите са такива”, съобщи министър Маринов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР