Вътрешният министър Бойко Рашков има пълната подкрепа на управляващите от

...
Вътрешният министър Бойко Рашков има пълната подкрепа на управляващите от
Коментари Харесай

Пълна подкрепа за Рашков! Какво още дават управляващите

Вътрешният министър Бойко Рашков има цялостната поддръжка на ръководещите от " Продължаваме промяната " (ПП). " Казахме нулева приемливост към корупцията и се стремим да изпълняваме обещанията си ", съобщи пред НоваНюз депутатът Венко Сабрутев, заместник-председател на бюджетната комисия в Народното събрание.

Той напомни, че ръководството на обединението е почнало след дълга политическа рецесия, а по-късно рецесиите са почнали да се наслагват. " Правителството ще работи в посока повишение приходите на българите, за жалост инфлацията продължава да пораства. Ще създадем всичко допустимо, с цел да отворим капацитета на българската стопанската система, което да увеличи приходите ", изброи Сабрутев.

" Въведохме обезщетителен механизъм, след обезщетенията небитовите консуматори ще заплащат към 250 лв. за мегаватчас, а в този момент помощта е 300 лв.. Българският бизнес употребява най-евтиния ток в Европа. За битовите потребителите въведохме мораториум за цените на тока. Не се чака повдигане на цената от първи април ", безапелационен е националният представител.



" Към момента не е желано публично заплащането в рубли, в случай че се стигне до това, страната може да се оправи и това няма да понижи доставките ", означи Венко Сабрутев във връзка доставките на газ от Русия.

" При актуализацията на бюджета ще огледаме напълно стопанската система, всеки един бранш, с цел да се направи нужното ", даде обещание депутатът. Като зам.-председател на бюджетната комисия той акцентира, че не е обожател на понижаване на акцизи и Данък добавена стойност.

" Не разясняваме и таван на дълга сега, няма причина това да се прави ", уверен е Сабрутев.

Според него в Плана за възобновяване и резистентност няма неща, които да будят терзание. Затова документът скоро ще бъде подписан.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР