Васко Василев е български музикант, който заслужено получава световно признание

...
Васко Василев е български музикант, който заслужено получава световно признание
Коментари Харесай

Васко Василев е брилиантен цигулар! Нека се насладим на изпълнението му (ВИДЕО)

Васко Василев е български музикант, който справедливо получава международно самопризнание за работата си. Той е един от най-известните цигулари и несъмнено е престиж в региона на музиката. Той беше част от журито на българския вид на шоуто „ Х фактор “, а сега има дейна кариера, в която взе участие и основава спектакли, на които се наслаждаат хиляди хора. Изкуството да свириш на цигулка е необикновено. Цигулката създава въздействаща и нежна музика, която може да омагьоса всеки слушател. Интересното е, че с цигулка може да се възпроизведе всяка мелодия.

Това, несъмнено, зависи от гения на музиканта. Колкото по-надарен и по-научен е музикантът, толкоз повече мелодии може да възпроизведе. Хубавото е, че цигулката може да съобщи всевъзможен жанр музика, стига музикантът да има предпочитание и опция да ги възпроизведе. Днес ви представяме едно осъществяване на великия Васко Василев.

То е на безконечната ария „ Ако си дал “.

Песента в оригинал се извършва от Емил Димитров – различен наш популярен и утвърден реализатор. Мелодията на песента е прочувствена и може да насълзи очите на всеки. И въпреки че осъществяването е на цигулка, това не я прави по-малко красива или нежна за слушане, в противен случай. Нека се насладим на прелестното осъществяване на великия български цигулар.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР