Вашингтон. САЩ ще изпратят делегация на високо ниво в Обединените

...
Вашингтон. САЩ ще изпратят делегация на високо ниво в Обединените
Коментари Харесай

The Wall Street Journal: САЩ ще изпратят делегация в ОАЕ, за да предупредят срещу търговията с Иран

Вашингтон. Съединени американски щати ще изпратят делегация на високо равнище в Обединените арабски емирства, с цел да предупредят представителите на локалния бизнес за рисковете, на които фирмите се излагат при търговията с Иран, който попадна под глобите на Вашингтон поради отдръпването на Техеран от съглашението за нуклеарната му стратегия. Това оповестява американското издание The Wall Street Journal , базирайки се на представители на Държавния департамент и Министерството на финансите на Съединени американски щати.

Според източници на изданието Съединени американски щати ще предупредят, че страната следи „ транзакции, които опонират на наложените наказания “. Те прибавиха, че банките и фирмите, които не престават да търгуват с Иран макар глобите, „ ще се изложат на голям риск “.

Както отбелязва вестникът, Андреа Гацки, шеф на Службата за надзор на задграничните активи на Министерството на финансите на Съединени американски щати, ще пътува до ОАЕ като част от делегацията. Членовете й ще се срещнат с представители на нефтохимически компании, частни компании и банки.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР