Вашето отношение и предпочитания са фактори, които оказват влияние върху

...
Вашето отношение и предпочитания са фактори, които оказват влияние върху
Коментари Харесай

6 признака, че още ви е рано за сериозна връзка

Вашето отношение и желания са фактори, които оказват въздействие върху това какъв брой сериозна връзка бихте могли да изградите в даден стадий от живота си. Преди обаче да се впуснете в сходен вид връзки, помислете дали в действителност сте подготвени за тях, с цел да не залъгвате индивида до вас.

Тук ви предлагаме някои признаци, че към момента не сте подготвени за в действителност сериозна връзка: Ето и кои са те:

Чувствате мощен блян за разнородни прочувствени или физически вариации

Ако непрекъснато ви притегля някой различен, това може да е знак, че моногамията не подхожда на естествените ви пристрастености. Проверете какъв тип връзки могат да дават отговор по-добре на вашите стремежи и да обезпечат разнообразието и удовлетворението, което търсите. Каквито и да са те, информирайте колегата си, с цел да няма разрушени сърца по-късно.

 сериозна връзка

Страхувате се от дълготрайно обвързване

Често оставаме с подправеното усещане, че желаеме да живеем с някого спретнат живот заради обществени условия или напън от страна на фамилията. Но в случай че за вас е предизвикателство да поддържате дълготрайна обязаност или постоянно изпитвате възприятие на безпокойствие и незадоволеност в рамките на един сътрудник, това е знак. Той може да значи, че по-неангажиращ вид връзки са по-подходящи за вас от сериозна връзка.

За някои хора дълготрайното обвързване в границите на великодушна връзка може да се почувства ограничаващо или задушаващо. Възможно е да откриете, че копнеете за повече независимост, проучване или нови прекарвания, които се простират оттатък границите на един ангажимент или любовна връзка.

Чувствате, че нещо ви липсва

Да бъдеш в сериозна връзка е страхотна, само че не и лесна задача. Тя включва решителния избор и на двамата сътрудници да се придържат един към различен, тъй като несгодите са явни в една връзка. Ако постоянно усещате, че нещо или нещо друго липсва в връзките ви, макар грижовния и любящ сътрудник, тогава може би вие не сте подготвени за сериозна връзка.

Ако усещате блян за спомагателни прочувствени тръпки, предпочитание за разнообразни прекарвания или възприятие за незадоволено любознание, може би би трябвало да бъдете почтени с колегата.

 сериозна връзка

Не изпитвате неустановеност или ревнивост

Ако не сте в положение да почувствате нищо срещу връзките на колегата си с други дами, това може да е индикация, че не се интересувате дали той би ви изневерил. Ревността, стига да е в рамките на рационалното, постоянно крие почтени и откровени усеща и боязън да не загубиш колегата.

Ако в действителност откриете, че не изпитвате такива страсти, когато сътрудникът ви се свързва, поддържа връзка или даже се ангажира сантиментално с други хора, това демонстрира, че не приемате връзките ви за сериозна връзка.

Чувствате прочувствен дискомфорт от концепцията за изключителност

За някои хора концепцията за сериозна връзка с даден сътрудник може да се окаже ограничаваща или лимитираща. Те може да желаят по-широк набор от прочувствени връзки или свободата да изследват разнообразни взаимоотношения. Ако казусът с вас е подобен, това може да е знак, че сте по-подходящи за структури на взаимоотношения, които обезпечават повече неприкритост и еластичност. Това разрешава и на двамата да разберете потребностите на другия и да прецените съвместимостта на връзката си.

Винаги помнете, че желанията и стиловете на взаимоотношенията на всеки са неповторими. Не се колебайте да приемете личните си потребности и стремежи. По този метод можете да създадете здрава връзка, която да поддържа прочувственото ви благоденствие.

 6 признака, че още ви е рано за сериозна връзка

Искате да преследвате немоногамност с почтеност

Когато става въпрос за сериозна връзка, да бъдете правдиви, достоверни и почтени е най-хубавият метод към индивида до вас. Същото важи обаче и когато желаете да имате немоногамни връзки. Те ви дават свободата да обсъждате и изследвате влеченията и желанията си с голям брой сътрудници по етичен и консенсусен метод. Този вид връзки обаче не подхождат на една сериозна връзка, тъй че в случай че се стремите към тях, евентуално ви е рано за нея.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР