Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура -

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура -
Коментари Харесай

Пенсионерка по болест от Варна се призна за виновна за източване на дебитна карта

Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура - Варна и обвинената Марина Николаева от Варна, с което тя се признава за отговорна, че без единодушието на титуляра използвала банкова карта и изтеглила от нея общо 1560 лева С постигнатото съглашение тя се отхвърля от по- нататъшното разглеждане на делото по планувания от Наказателно-процесуален кодекс общ ред.

Обвинението по отношение на 56-годишната жена е, че в интервала от 30.11.2017 година до 24.03.2018 година във Варна, в изискванията на продължавано закононарушение, употребила дебитна карта на мъж и осъществила 8 броя сполучливи транзакции на обща стойност 1560 лева Марина Николаева е пенсионер по болест и няма предходни осъждания.

За осъщественото закононарушение, обвинената приема да й бъде наложено наказване " отнемане от независимост " за период от 1 година, осъществяването на което се отсрочва  за период от 3 години. Наказание " санкция “ не се постанова. Неправомерно изтеглените суми са били възобновени на потърпевшия.

Определението на Окръжен съд – Варна е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР