Varna24.bg Сърф училището и зоната за реакреация по Крайбрежната алея

...
Varna24.bg Сърф училището и зоната за реакреация по Крайбрежната алея
Коментари Харесай

Стана ясно кога ще е готово сърф училището и зоната за рекреация по Крайбрежната алея

Varna24.bg Сърф учебното заведение и зоната за реакреация по Крайбрежната алея би трябвало да бъдат подготвени до 1 август, научи Varna24.bg от работещите на обекта. Те потвърдиха, че на мястото на някогашната дискотека няма да има ново заведение. 

Вече е подготвен грубият градеж, текат довършителни работи по детайлите на обекта, видя кореспондент на  Varna24.bg.

Неотдавна Андрей Василев, търговски шеф на компанията концесионер " Лазурен бряг ", изясни и какво тъкмо се строи по алеята:  

" Това са някогашните съблекални на Рибарския плаж, които от години са изгубили предназначението си. На това място реализираме предпоследният стадий от реновирането и модернизирането на Крайбрежната алея в сектора на " Лазурен бряг ". Оформят се два нови обекта. Знаете, че тук имаше дискотека, към този момент няма да има такава. Ще има два обекта за рекреация, избавителна станция, медицински пункт и сърф учебно заведение, предопределено за младите. Имаме предпочитание взаимно с Община Варна тук да се организират разнообразни мероприятия. Надяваме се и при построяването на рибарския мостик, който е заложен в капиталовите стратегии на Община Варна, да се оформи едно место прелестно за отмора и отдих. ", изясни Василев при инспекция на министъра на туризма Николина Ангелкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР