Режисьорът Людмил Иларионов-Люси и народната певица Николина Чакърдъкова свалиха килограми

...
Режисьорът Людмил Иларионов-Люси и народната певица Николина Чакърдъкова свалиха килограми
Коментари Харесай

Родните звезди топят бързо килограми, каква е тайната им

Режисьорът Людмил Иларионов-Люси и националната певица Николина Чакърдъкова смъкнаха килограми като артиста Герасим Георгиев-Геро с интервенция на стомаха.

Актьорът Герасим Георгиев-Геро отслабна с над 20 кг с помощта на бариатрична интервенция. Процедурата е осъществена в София обратно на последната мода родните звезди да се подлагат на сходни интервенции в Турция. За интервенцията разкри самият Геро пред Елизабет Методиева в изявление за предаването “На кафе “. На въпроса на какво се дължи фрапантното му намаляване и има ли загадка диета Георгиев първо се пошегува, че Рачков му е споделил да се вземе в ръце, и той по тази причина слабее, само че по-късно изцяло съществено описа за метода, по който е смъкнал толкоз доста килограми. " Спазвам някакъв режим, само че генералното е, че си направих бариатрична интервенция в София при доцент Гроздев. Сега съблюдавам режим. Всичко е наред, под надзор, без опасности и се усещам добре “, съобщи Геро.

Кантар



Една от първите родни звезди, които се подложиха на интервенция на стомаха за събаряне на килограми, беше режисьорът Люси Иларионов. За разлика от Геро той се оперира в Турция. Само за 7 месеца тогава той съумя да смъкна 76 кг. Така след интервенция на стомаха от 182 стигнал до 106 кг, само че заветната цел беше да слезе до 85. Ходил на консултация с доктор, който му обяснил, че има три разновидността, които да му оказват помощ да отслабне, написа " Телеграф ".

“При единия се поставя пръстен, при другия се прави подгъване на стомаха, а при третия се изрязва част от стомаха ", споделя Люси. Тъй като режисьорът към този момент бил с доста насъбрани килограми, за него била подобаваща единствено третата интервенция. Христо Мутафчиев му предложил клиника в Анкара, Турция, и му дал координатите. Операцията била безкръвна и траяла по-малко от час. Направили му я сутринта, а  вечерта Люси към този момент се разхождал из стаята. “Прави се нещо като стомашен ръкав ", описа тогава той. " Размерът на стомаха толкоз се понижава, че става като на бебе. След като са изрязали огромна част от него, през идващите месеци не се изпитва апетит, а това оказва помощ в допълнение за свалянето на килограми ", изяснява режисьорът. В свои изявленията Люси признава, че се е подложил на тази намеса не толкоз от суетност, а защото се появили редица заболявания. Преди време обичаната национална певица на България също призна, че в желанието си да смъкна килограми си поставила пръстен на стомаха. Според нея единственото предизвикателство, с което през годините не можела да се пребори, е... диетата. " Най-трудно ми е да съм на хранителен режим. Всичко друго мога да направя, само че диета не съм способна да съблюдавам и не знам за какво. Приемам се и се одобрявам каквато съм, даже се майтапя, че за 53-годишна баба на 4 внучета си наподобявам прелестно ", споделя певицата. Така попаднала на операционната маса и си сложила пръстен за стесняване на стомаха. Целта била да стартира да приема по-малко храна. Самата певица обаче упреква оперативната интервенция за последващите й здравословни проблеми. Самата тя споделя, че за малко да издъхне на операционната маса поради поставения гастрален пръстен.

" След диагнозата рак и интервенцията, която претърпях, направих тежък перитонит и беше още по-трудно, тъй като за 10 часа можех да умра. Тогава за пръв път чух доктора да споделя: " Тази жена, в случай че не я оперираме до 10 минути, я губим “. После пък направих тежка белодробна емболия, само че популярност Богу, оцелях. Но с днешна дата в никакъв случай не бих си сложила към този момент така наречен пръстен в стомаха, не че той беше повода за моите проблеми “, признава певицата, която през днешния ден е не запомнила за тежките здравословни инциденти и наподобява повече от прфектно.

Риск

Вместо да се подлага на тежки режими и диети, преди време артистът Руслан Мъйнов също се подложи на сходна интервенция. Той се трансформира в  следващата родна звезда, която се провали в отслабването си с гастрален пръстен и бързо възвърне килограмите си. Комикът си направи интервенцията в клиника в Пловдив. Според светската мълва Любо Нейков също се е подлагал на сходна интервенция, само че за жалост безрезултатно. Актьорът свалил единствено няколко кг, които бързо възвърнал, също така по време на интервенцията се появил сериозен риск за здравето му, защото се оказало, че имал алергия към упойки.

Азис е още една от звездите, които от години се борят с килограмите. Славеят на родния попфолк претърпя редица пластични интервенции и естетически корекции, сред които и слагане на пръстен в стомаха. Тази процедура и при него не даде огромни резултати, в резултат на което артистът мина през редица липосукции. Белезите на артиста от операцията са видни даже и на фотосите му. Наскоро той отново показа кадър на коремните си мускули, на които се видяха пресните белези след интервенцията. Опитите на Азис да влезе във форма не стопират. За страдание обаче резултатът от изсмукването на мазнините посредством сходна интервенция не е непрекъснат, изключително в случай че не се съблюдава подобаващ режим месеци след интервенцията. Очевидно режимът на Азис и неналичието на воля не разрешават да резервира дълго резултатите.

Опитите на артиста да покаже форма не стопираха дотук. Само няколко фотоси след тази изпълнителят се изфука с плочки на корема, които обаче се оказаха артикул на лазер, а не на съществени тренировки в залата. Изграждането на така наречен плочки на корема се оказа желана интервенция за не една или две от родните всемирски персони. Мис Силикон Михаела Стоичкова също изостави тренировките и си направи цели 4 плочки на корема със същата процедура. Преди нея със стегнат стомах в мрежата се изфука Евгения Джаферович. За разлика от другите си колежки гримьорката не скри че здравият стомах е плод на естетическа промяна.

Глад

И до момента в който редица звезди избират да ваят тела с медицински нововъведения, други се подлагат на разнородни диети. Моделката Светлана Гущерова да вземем за пример стана изключително известна с гладуването си. Тя постоянно е признавала, че харесва доста слаби тела. Въпреки четирите си деца тя се хвали с моделски килограми. Блондинката признава, че й е най-любимо, когато на кантара види 45 кг. Подобна форма не е допустима без апетит. Така Светлана разкрила своята формула – фастинг. Става дума за режим, при който се съблюдава всекидневно недояждане от по 14-16 часа. Което значи, че първото й хранене е към 13:00, последното към 19:00 вечерта. Самата Светлана признава, че не е запалена по спорта, само че е разкрила най-хубавия метод за своето тяло.

Преди време пък Тита се похвали, че е съумяла да смъкна цели 5 кг единствено за седмица, и то с хамбургери. Изпълнителката употребява специфичен режим на хранене, в който включи всевъзможни вкуснотийки, само че приготвени по специфичен метод. В менюто на звездата имало даже сладки неща. Тя изясни, че задачата й е да понижи тежестта си оптимално, несъмнено, по отношение на нейния растеж и телосложение. “Идеята е да се усещам здрава, цялостна с сила и добре в кожата си “, сподели  тя.

Режимът на Тита е направен самостоятелно особено за нейните потребности от Енджи Касабие.

Катето Евро потегли на йога

Актрисата Екатерина Евро сподели, че се е заела с йога извършения. " По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай “, написа тя и показа фотография от първата си подготовка. Освен нея измежду звездите има много запалени по йогата. Във форма след раждането си по този метод влезе певицата Джина Стоева. От години Нети поддържа младежкия тип на тялото и на лицето си с йога.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР