Варна. Окръжен съд - Варна одобри искането на Окръжната прокуратура

...
Варна. Окръжен съд - Варна одобри искането на Окръжната прокуратура
Коментари Харесай

Окръжен съд - Варна остави а ареста мъж, обвинен за печатане на фалшиви пари

Варна. Окръжен съд - Варна утвърди настояването на Окръжната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за процесуална насила „ задържане под стража “ на 21-годишен мъж. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна . Той бил притеглен като обвинен от държавното обвиняване за това, че при изискванията на продължавано закононарушение, изготвял неистинен парични знаци, както и за това, че прокарал в послание неистинските банкноти, знаейки, че са подправени.

Н.П. бил арестуван на 19 март 2021 година при профилирана полицейска интервенция. В апартамент, нает от мъжа, била открита настояща печатна работилница за неистинен парични знаци. В нея били открити над 80 подготвени неистинен банкноти от 50 лв. и огромен брой неизрязани банкноти на същата стойност. Иззети били и устройство за щемпел, хартия, огромен брой холограмни стикери/лайсни, имитиращи защитната лента и всички нужни за производството на имитации принадлежности.

21-годишният обвинен е престъпно проявен и прочут на органите на реда. С разпореждане на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна в началото той бил арестуван за период до 72 часа. А от през вчерашния ден е с мярка за неотклонение „ задържане под стража.

Работата по случая продължава, обяснява се съпричастността на други лица към осъщественото закононарушение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР