Варна. Община Варна получи награда от Българската хотелиерска и ресторантьорска

...
Варна. Община Варна получи награда от Българската хотелиерска и ресторантьорска
Коментари Харесай

Община Варна с награда от БХРА за принос в развитието на туризма

Варна. Община Варна получи премия от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за принос в развиването на туризма и по случай 100 години от оповестяването на Варна за курортен град, оповестиха от пресцентъра на Община Варна . Отличието бе връчено на кмета Иван Портних от министъра на туризма Стела Балтова и ръководителя на УС на БХРА Георги Щерев на публична гала нощес в София.

" Прекрасно е, че годината, в която честваме огромния празник, приключва с тази премия, която е огромно самопризнание от сектора! Благодаря за високата оценка, имам вяра, че ще продължим да работим дружно и все по този начин интензивно за развиването на туризма в града и района, макар компликациите ", съобщи кметът.

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация дава своите годишни награди за професионални достижения в региона на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 26-ти път. В знак на партньорство и поддръжка на церемонията участва и Адриан Къминс, член на Борда на ХОТРЕК, най-голямата европейска Асоциация на хотели, заведения за хранене, питейни заведения и кафенета и сходни заведения в Европа, която сплотява 45 национални асоциации в 31 страни.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР