Варна. На 21.05. стартира Седмият фестивал Море и здраве, който

...
Варна. На 21.05. стартира Седмият фестивал Море и здраве, който
Коментари Харесай

Стартира Седмият онлайн фестивал „Море и здраве“

Варна. На 21.05. започва Седмият фестивал „ Море и здраве ", който за втора поредна година се организира онлайн. Организатор на събитието е Факултетът по публично опазване на здравето към Медицински университет-Варна .

Традиционната научна конференция сложи началото на тазгодишните фестивални интензивности. 39 отчета бяха показани от 67 студенти от специалностите „ Медицина " и „ Здравен мениджмънт ", като всеки презентатор получи документ за присъединяване.

На 22 май в програмата на университетската телевизия MU-Vi.Tv започва и онлайн киносалон „ Море и здраве 2021 ", в който са включени филмите „ Зелените дяволи на Варна " за водноспасителната работа в града и документален филм за доцент доктор Стамат Стаматов.

Днес (25 май) от 11:30 ч. ще бъде открита онлайн фотографска галерия „ Морето в моите очи ", която цели да подкрепи креативния капацитет на хората в неравностойно състояние.

От 13:30 ч. в поредицата видеа „ Лечебна гимнастика на морския бряг ", експерти от УС „ Кинезитерапия " към МУ-Варна ще показват стратегия от ефикасни извършения, които се употребяват за възстановяване на общия тонус или при разнообразни положения.

Точно в 15:00 ч. пък феновете ще могат да се насладят на студентските творчество и креативност, показани в състезанието „ Танц с морето ".

На 28 май от 10:00 ч. пред Beach bar на „ Хотел Балнео & СПА Азалия " експерти от УС „ Кинезитерапия " към МУ-Варна ще създадат проява на ефикасни извършения, които имат възстановителен и профилактичен резултат. С тяхна помощ всички, които се включат, ще имат опция да подобрят подвижността и тонуса си. Събитието се реализира с поддръжката на к.к. Свети свети Константин и Елена, хотел „ Азалия ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР