Варна. 35-годишният С.С. ще търпи ефективно наказание от три години

...
Варна. 35-годишният С.С. ще търпи ефективно наказание от три години
Коментари Харесай

Осъдителна присъда за подсъдим за държане на прекурсори и материали за производство на наркотични вещества с цел разпространение при условията на опасен рецидив

Варна. 35-годишният С.С. ще търпи дейно наказване от три години „ отнемане от независимост “ при първичен непоколебим режим за осъществено от него закононарушение – държане без съответно позволение на прекурсори и материали за произвеждане на високорискови наркотични субстанции, за разпространяване, при изискванията на рисков рецидив, оповестиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура - Варна . В тежест на подсъдимия са и направените по делото разходи в размер на 1302,43 лв., които той би трябвало да заплати по сметките на Окръжна прокуратура-Варна и на ОДМВР-Варна.

С.С. е бил притеглен в качеството му на обвинен, откакто у него са били открити и конфискувани прекурсори с тегло 5469 грама и други материали с тегло 228,34 грама, употребявани при производството на метамфетамин. Мъжът бил добре прочут на органите на реда и осъждан за сходни закононарушения.

Определението на Варненския областен съд, с което е утвърдено постигнатото съглашение сред Окръжната прокуратура във Варна и 35-годишният обвиняем, е дефинитивно.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР