Върховният касационен съд ще гледа делото за собствеността на двореца

...
Върховният касационен съд ще гледа делото за собствеността на двореца
Коментари Харесай

ВКС ще гледа делото за двореца „Царска Бистрица”

Върховният касационен съд ще гледа делото за собствеността на двореца „ Царска Бистрица”. От по този начин наречената сага с „ царските имоти” това е първото дело, по което висшите съдии подлагат на подозрение решението на сътрудниците си от Апелативния съд, че парцелът е благосъстоятелност на страната.

По две каузи до момента висшите съдии са потвърждавали решенията на по-долните инстанции и са допускали отчасти жалбите на Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария Луиза.
bTV Репортерите: Казусът „ Царските парцели ” Време ли е страната да се вслуша в решението на Темида, или наследниците на монархическата династия би трябвало да схванат, че България към този момент не е тази от времето на Фердинанд и Борис III?
Този път съдът желае самичък да прегледа делото и да вземе независимо решение. Дата на съвещанията към момента не е избрана.
Ексклузивно пред bTV – Сакскобургготски за сагата с царските парцели Нямам пояснение за този последователен и нескончаем тормоз, сподели някогашният министър председател пред Канна Рачева
В последните си мнения за bTV Сакскобургготски беше безапелационен, че за дворците „ Царска Бистрица” и „ Врана” има най-вече документи и най-малко за тях собствеността би трябвало да е безспорна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР