Кейт Мидълтън е добре. Поне така казва принц Уилям всеки

...
Кейт Мидълтън е добре. Поне така казва принц Уилям всеки
Коментари Харесай

Неприятните странични ефекти на лечението на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън е добре. Поне по този начин споделя принц Уилям всякога, когато по време на публичните му задължения е запитан по какъв начин е брачната половинка му. Никой обаче не е виждал принцесата на Уелс от 22 март, когато изненадващо заяви, че е диагностицирана с рак.

В момента 42-годишната Кейт се подлага на превантивна химиотерапия и главното, което прави, е да се отдаде на цялостна отмора вкъщи си. Според някои източници обаче лекуването не й се отразява добре и в допълнение я е изтощило.

Макар да повлиява раковите кафези, химиотерапия има странични резултати върху кожата, косата, чревната лигавица, костния мозък. Принцесата на Уелс страда от косопад и гадене, също така е отслабнала фрапантно съгласно информация на RadarOnline.
 Снимка 647487
Източник: GettyImages

Това са нормални съпътстващи положения при онкоболните, които се подлагат на химиотерапия. От двореца Кенсигтън обаче не удостоверяват информацията нито дават спомагателни сведения за протичащото се с Кейт Мидълтън.

Съпругата на принц Уилям не посочи и в коя част на организма й са открити раковите кафези. Което, несъмнено, породи още изказвания за това от какво страда тя. Най-честите догатки са за рак на дебелото черво.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР