Въпросът за прераждането вълнува хората от древни времена. В някои

...
Въпросът за прераждането вълнува хората от древни времена. В някои
Коментари Харесай

Най-важните признаци, че душата се е прераждала многократно

Въпросът за прераждането вълнува хората от антични времена. В някои източни култури това поверие се смята за факт и върху него се построява цялата религиозна философия, примерно будистката.

Западната вяра е по-прагматична, само че от ден на ден хора от християнския свят обръщат взор към тази концепция. Ето и най-важните признаци, които подсказват коя душа се е прераждала и е била доста пъти на земята.

Повтарящите се сънища

Сънищата отразяват процесите, които текат на подсъзнателно равнище и има виждане, че повтарящ се сън отразява събития от предходен живот. Съобщава се за сънища с места и хора, които сънуващия в никакъв случай не е посещавал.

Странните мемоари

Много постоянно децата на възраст до 5-6 години описват истории за места и хора, които не познават и в никакъв случай не са били там. Тези разкази се одобряват като детски мечти, само че някои са толкоз точни и правдиви, че се считат за връзка с минали животи.

Силната вътрешен глас

 Най-важните признаци, че душата се е прераждала неведнъж

Разбирането на необясними събития подсказва мощна вътрешен глас. Тя пък допуска насъбрана мъдрост, свидетелстваща за израстване на личността разследване на опита от предходни животи, който се придвижва и в сегашния под формата на интуитивно предчувствие и схващане на събитията.

Дежа вю

Миризмите, гледките, звуците, които се възприемат като познати, се считат за резултат от неврологичен дисонанс, само че това чувство може да значи и умелост с тях от предходен живот.

Емпатията

Чувството на съпреживяване на болките, паниките и тегобите на другите се дължат на способността на индивида да усеща интуитивно това, което изпитват близките. Това обаче може да значи, че душата е била доста пъти тук и се е научила да преодолява самостоятелното си чувство, разпростирайки се върху близките.

Прекогницията

С този термин се посочва опцията да се прозре в бъдещето, без да има връзка сред това, което ще се случи, и събития от сегашното, които го приготвят. Това значи да знаем събития от бъдещето благодарение на видения, сънища и други. Някои хора имат вяра, че това се дължи на предходен живот, и то не един.

Ретрокогницията

Този термин се отнася за противоположното положение на прекогницията или по-точно съществуване на информация за минали събития, която не е получена по пътя на информация от писани и други източници. Това също е знак, че душата е остаряла и се е прераждала доста пъти.

Старата душа

 Стара душа и прераждане

Чувството, което съпътства някой човек, че е по-стар от физическата си възраст също може да се счита за проживени други предходни животи. Това се отразява на силата в този живот.

Интерес към избран интервал от време

Има хора, които изпитват непонятен интерес към някой исторически интервал, без да могат сами да си обяснят на какво се дължи това. Привличането към история, която в сегашния живот е прекомерно далечна, може да значи, че в предходно прераждане този интервал е бил сегашното на индивида и оттова идва афинитетът към него.

Страховете и уплахите

Силни страхове и уплахи от предходно прераждане могат да оставят своя отпечатък в подсъзнанието и в сегашното да се изявяват като неумишлено и необяснимо психическо положение. Смята се, че можем да усещаме ехото от предходни контузии от минали животи под формата на необясними страхове.

Възприемането на Земята не като дом

Има хора, които възприемат Земята като непознато място, което не е техен дом и изпитват носталгия към незнайно място, както и предпочитание да се върнат там. Старите души може да изпитват отмалялост от пребиваването неведнъж на Земята и желанието им за затворят цикъла прераждания се показва по този метод.

Белезите по рождение

 Прераждане на душата

Твърде доста хора имат непредвидени и забавни белези по тялото си, с които са родени. Смята се, че те са знак за контузия на това място от предходен живот. Например огромно леке на челото от раждането може да значи, че индивидът е прострелян в главата в различен живот.

Наличие на сродна душа

Необяснимата мощна връзка с друго човешко създание, която се основава незабавно още от пръв взор, може да се пояснява като продължение на връзки, почнали в различен живот.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР