Въпросът за предсрочни избори ще стане отново актуален след края

...
Въпросът за предсрочни избори ще стане отново актуален след края
Коментари Харесай

Паргов: Въпросът за предсрочни избори ще стане актуален след края на българското председателство на ЕС

Въпросът за предварителни избори ще стане още веднъж настоящ след края на българското председателство на Европейски Съюз. Това разгласи ръководителят на софийската организация на Българска социалистическа партия и член на националния съвет на партията Калоян Паргов

Столичната организация на социалистите организира през днешния ден конференция, в която вземат участие водачът Корнелия Нинова и президентът на ПЕС Сергей Станишев

Според Калоян Паргов, на този стадий успеха на партията на идващите избори наподобява несигурна. Не е задоволително от Българска социалистическа партия да демонстрират минусите на ръководещите, а да дадат различни оферти и политики. Паргов уточни, че свадите в Българска социалистическа партия не са на идейна основа. Необходимо е да се търси подобен обществено обективен модел на ръководство, който да подкрепи превъзмогването на обществените диспропорции, сподели Паргов. 

На въпроса, съществува ли изолираност на Българска социалистическа партия като политически и абстрактен индивид в страната и в столицата, отговорът е позитивен, сподели Паргов. Как да изберем и посочим нашите евентуални сътрудници в бъдещето ръководство, попита Паргов и съобщи, че никой не храни илюзии, че в близкото бъдеще е допустимо еднопартийно ръководство. 

Според заместник-председателя на парламентарната група на Българска социалистическа партия Жельо Бойчев , за последните няколко месеца кабинетът " Борисов " е посочил перманентни кавги, противоречиви назначения, лобистки законопроекти. По думите му, парламентарната група на Българска социалистическа партия е натоварена с оптимални упования без значение, дали партията е била в ръководството. За да се отговори на тези упования е належащо да има връзка с жителите, акцентира Жельо Бойчев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР