Въпросът с подслушването е само началото. Ще продължим да виждаме

...
Въпросът с подслушването е само началото. Ще продължим да виждаме
Коментари Харесай

Христо Панчугов: Подслушването е само началото, скандалите ще продължат

Въпросът с подслушването е единствено началото. Ще продължим да виждаме кавги, свързани с предходни ръководства, които занапред ще бъдат вадени от служебното държавно управление. Те ще окажат въздействие. Със сигурност усилват наклонността на спад, която се следи към ГЕРБ. Това съобщи пред БГНЕС политологът Христо Панчугов.

„ Големият въпрос е дали партиите, които съставляват смяната, ще трансформират своите тактики и ще съумеят да консолидират повече избор към себе си, както и доколко ГЕРБ ще понижи наклонността на спад “, разяснява той за наближаващата предизборна акция и предварителния избор на 11 юли.

Според политолога обединенията и обединяванията, които следим в политическото пространство, са по-скоро учредени на предизборна аритметика, в сравнение с политики.

„ Ако е имало нещо, което разединява патриотите преди два месеца, то евентуално ги разединява и в този момент. Единственото, което се търси е опит да се консолидира този родолюбив и националистически избор със заветната цел да се прескочи 4-процентната преграда “, счита Панчугов за новата групировка, събрала Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ.

„ Вляво наподобява, че Корнелия Нинова и управлението на Българска социалистическа партия са осъзнали неверния метод, както и неверните послания на предходните избори. Осъзнали са моментното положение на партията. Очевидно се търси форма, която да откри нов метод към гласоподавателите на Българска социалистическа партия и връзката с тях. Отново обаче не съм сигурен, че това ще докара до съществени промени в резултата на партията най-после на акцията. Няма задоволително време, два месеца са извънредно незадоволителни за същински поврат. Единственото, което може да се търси, е прекъсване на наклонността, т.е. прекъсване на спада във въздействието на Българска социалистическа партия върху обществото “, разяснява още Христо Панчугов.

Той е безапелационен, че към сегашния миг главната конспирация остава сред ГЕРБ и „ ИТН “, които на предходните избори станаха втора политическа мощ. /БГНЕС
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР