Въпреки спекулациите, че второто издание на новото световно отборно първенство

...
Въпреки спекулациите, че второто издание на новото световно отборно първенство
Коментари Харесай

България е първа резерва за Купата на АТР

Въпреки спекулациите, че второто издание на новото международно отборно състезание по тенис за мъже - за Купата на АТР, няма да се организира поради пандемията от ковид, шампионатът въпреки всичко ще се състои при започване на 2021 година От професионалната асоциация (АТР) оповестиха календара за първите седем седмици от новия сезон, който за разлика от последните няколко десетилетия няма да стартира в Австралия, а в Северна Америка и Азия.

Първите два шампионата от тура ще бъдат в интервала 5-13 януари в Делрей Бийч (САЩ) и Анталия (Тур). Надпреварата на корав корт в южната ни съседка получава еднократна категория " АТР 250 ", която ще важи единствено за 2021 година Паралелно, от 10 до 13 януари в Доха (Кат) ще се изиграят квалификациите за Australian Open (8-21 февруари).

Като генерална подготовка за отсрочения с близо месец първи шампионат от Големия шлем ще послужат три шампионата в Мелбърн при започване на февруари. В комплекса на Откритото състезание на Австралия ще се проведат по едно и също време две съревнования с категория " АТР 250 " (31 януари - 6 февруари) и Купата на АТР (1-5 февруари).

The ATP has today announced an update to the 2021 ATP Tour calendar, outlining a revised schedule for the first seven weeks of the season.
— ATP Tour (@atptour)
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР