Въпреки горещите летни дни, някои от зодиакалните знаци ще трябва

...
Въпреки горещите летни дни, някои от зодиакалните знаци ще трябва
Коментари Харесай

4 зодии, за които ЮЛИ ще бъде труден



Въпреки горещите летни дни, някои от зодиакалните знаци ще би трябвало да бъдат малко по-внимателни през юли. Това не значи несъмнено, че няма да могат да се любуват свободно на топлото време!

Вижте кои са тези зодии:

Водолей, доста ще ви се случва този месец. Всички погледи са ориентирани към вас и вашето въодушевление, а това евентуално ще ви кара да се спъвате и притеснявате по целия ви път. За да се съберете и да смекчите разочарованието, отделяйте по няколко дни през това време и се концентрирайте върху медитацията и дишането. Дори единствено пет минути дневно да седите неподвижен и да дишате надълбоко ще ви събират назад в тялото ви и ще успявате да се мобилизирате още веднъж. смяна.

Близнаци

Близнаци, във вашата зодия има две най-големи нещастни събития тази година и - о, наслада! - те ще се случат по едно и също време. Първото което е, че в ашите отзивчиви умения ще бъдат изцяло разрушени. Вие сте един от обществените знаци и това ще ви докарва до полуда в някои напрегнати обстановки.

Второто е, че ще се сблъсквате с силата на всеки. За да запазите самообладание и да поддържате равновеси, не се натискайте да сте център на внимание. Знаем, че това не ви е по стила, въпреки всичко ще е по-полезно за вас да се концентрирате върху себе си. Само за през нощта! Не е нужно да давате обет за безмълвие - може би просто излезте от Инстаграм и Facebook.

Стрелец

Стрелец, тъкмо като Близнаци, тази година ще бъдете разтърсени от някаква сила на затъмнение. Тъй като сте може би най-импулсивният знак в зодиака, ще ви отнеме малко повече спомагателна работа, с цел да държите главата си изправена.

Чудесен метод за намаляване на евентуалния прочувствен конфликт е практикуването на “заземяващи ” извършения. Един от обичаните способи за „ заземяване “ е да изцапате краката си. Ако мястото на което живеете не е удобно за такава хипи осъществявания, намерете метод да вкарате природата в личния си дом.

Овен

Този месец чувството ви за сигурност ще бъде сложено на тестване. Но не се тревожете прекомерно доста. Преосмислете другарствата си и давайте всичко от себе си единствено на тези, които са потвърдили, че са ви верн. Прекъсването на връзките с някои познати ще ви бъде мъчно, само че належащо. Добрата вест е, че откакто пуснете тези “ограничения ” да си вървят, животът ви ще се изпълни единствено с позитиви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР