Въпреки драматичната раздяла с Анджелина Джоли и слуховете, че все

...
Въпреки драматичната раздяла с Анджелина Джоли и слуховете, че все
Коментари Харесай

Пит си заплю гадже за 2019 г.

Въпреки трагичната разлъка с Анджелина Джоли и слуховете, че все по-често се чува с някогашната си Дженифър Анистън, Брад Пит не е изгубил чара и желанието си да се среща с нови дами.

Актьорът даже е пофлиртувал със своя колежка и си е насрочил среща с нея през идната година.

Щастливката е актрисата от Girls Trip Тифани Хадиш, която се похвали пред Кели Рипа за спонтанната си среща с артиста в асансьора в деня на Оскарите.

„ Тъкмо срещнах Брад в асансьора. Той сподели, че в случай че след година и двамата сме необвързани, ще го създадем. Знаете какво значи това. Но той има седем деца, тъй че не знам дали ще мога да се оправя с мъж с толкоз деца “, изясни Хадиш.

Рипа незабавно я отвърна с въпроса: „ Защо би трябвало да чакате до тогава “, само че самата Тифани не можа да отговори аргументирано. „ Не знам, сподели ми да очаквам година “, отвърна тъмнокожата актриса.

Водещата Кели реши да задълбае в тематиката и попита Хадиш с кого би излизала, за кого би се омъжила и кого би отрязала всред Джордж Клуни, Хавиер Бардем и Брад Пит.

„ Бих излязла с Брад, бих се омъжила за Джордж Клуни и бих разкарала Хавиер, тъй като не знам кой е той “, показа актрисата.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР