Въпреки че ярките и наситени тонове се открояват този сезон,

...
Въпреки че ярките и наситени тонове се открояват този сезон,
Коментари Харесай

И просто ей така лилавото отново е най-нежният пролетен цвят

Въпреки че ярките и наситени тонове се открояват този сезон, няма по какъв начин да не отбележим изящното наличие на пастелните тонове. Още повече когато измежду тях своето място още веднъж намира светлото лавандулово лилаво. Трудно ни е да се разделим с него и го носим даже в маникюра си. В стайлинга си пък самоуверено го използваме за монохромен тоалет или пък го прибавяме като акцент.



Дори и в по-спортен аутфит лилавото наподобява извънредно елегантно и тъкмо по тази причина през днешния ден ви демонстрираме по какъв начин преоткрихме любовта си към кецовете Converse , изключително тези в обичания ни цвят за пролетта. Новият Chuck Taylor All Star CX с висок профил е обич от пръв взор – и поради настоящия си колорит, който може да се съчетава с съвсем всичко в дрешника ни, и поради комфорта, който обезпечава на стъпалата ни.



Този модел особено го прави поради стелката с СХ пяна и полиуретановата подметка, които ни дават опция да си вършим дълги разходки под яркото пролетно слънце. И няма по какъв начин да не споменем обновеният дизайн на гайката в региона на петата, което ги прави доста по-лесни за обуване.



Затова просто избрахме панталон и топ в лилаво, сложихме новите си кецове, добавихме ярък деним, тъй като още не е толкоз топло, и се отправихме към обичания си парк.

Converse Chuck Taylor All Star CX може да откриете в магазини District и Fan Point.



С поддръжката на Converse
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР