Назначиха нов директор на столичната УМБАЛ Св. Иван Рилски. Д-р

...
Назначиха нов директор на столичната УМБАЛ Св. Иван Рилски. Д-р
Коментари Харесай

Назначиха нов директор на столичната УМБАЛ Св. Иван Рилски

Назначиха нов шеф на столичната УМБАЛ " Св. Иван Рилски ". Д-р Николай Стоилов ще извършва краткотрайно длъжността, оповестяват от здравното министерство.

До назначението се стигна, откакто досегашният шеф на болничното заведение доктор Дечо Дечев отхвърли контракта му да бъде продължен до провеждането на конкурс.

Николай Стоилов е част от екипа на Клиниката по ревматология към УМБАЛ " Св. Иван Рилски " от 2011 година Той има магистратури по здравен мениджмънт и по оценка на здравни технологии с фармакоикономика.

На 9 май Министерството на здравеопазването разгласи конкурс за избор на членове на органи за ръководство - съвет на шефовете на УМБАЛ " Св. Иван Рилски " ЕАД, гр. София. Срокът за подаване на документите за присъединяване в състезанието е до 10.06.2024 година

От министерството показват, че състезанието ще се организира на три стадия - инспекция на сходството на показаните документи с авансово оповестените условия и критериите за подбор; оценяване на направена и показана от претендентите идея за развиване на предприятието и събеседване с претендентите (интервю).
 Медици натискат с митинг Дечо Дечев да им остане началник, здравният министър не одобри оставката му Обновена
Медици натискат с митинг Дечо Дечев да им остане началник, здравният министър не одобри оставката му

Министерство на здравеопазването и управлението на УМБАЛ " Св. Иван Рилски " ще вземат решение проблемите на болницата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР