Въпреки че времето навън не се очертава още много пролетно,

...
Въпреки че времето навън не се очертава още много пролетно,
Коментари Харесай

25 идеи с най-яркия тренд в маникюра този сезон

Въпреки че времето на открито не се обрисува още доста пролетно, то по концепциите за маникюр, които откриваме в Инстаграм от ден на ден се усеща настъпването на новия сезон. Неутралните тонове отстъпват място на по-свежи цветове, а и предходната седмица ви показахме страхотни оферти в.

Сега продължаваме тематиката, като се фокусираме върху цветовете, само че този път те са загадъчно ситуирани единствено по върха на нотките. Напомнят на френски маникюр, само че вместо бяло, виждаме единствено фини линии в жълто, синьо, розово, оранжево, алено или лилаво. Един доста добър и извънредно грациозен вид както за доста, по този начин и за по-дълъг. Могат да се употребяват разнообразни цветове за всеки обособен нокът, а може да се опитва и с двуцветни комбинации.

И, не, те не са единствено. И в галерията ни ще се убедите в това! Ако ви се носи нещо блестящо, могат да се употребяват и металически отражения в златно или сребърно или да се слагат няколко фини камъчета или брокат по върха на ноктите. Друг вид е по този начин наречения извърнат френски маникюр или когато линиите са в основата на нокътната плочка и се открояват още веднъж в някакъв цвят. Не по-малко стилно и изтънчено решение!
               

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР