Въпреки че (по всяка вероятност) от официалното обявяване на новия

...
Въпреки че (по всяка вероятност) от официалното обявяване на новия
Коментари Харесай

Станаха ясни хардуерните показатели на Oneplus 6



Въпреки че (по всяка вероятност) от формалното оповестяване на новия модел на Oneplus ни разделят няколко седмици, към този момент може каже имаме добра визия какво ще съставлява устройството. След като от компанията оповестиха, че то ще предлага изрязан екран, сегашните елементи демонстрират, че ще е налице още един индикатор, по който Oneplus 6 ще наподоби iPhone X.

Snapdragon 845 е последният флагмански процесор на Qualcomm, тъй че високата продуктивност на устройството е сигурна. Също по този начин то ще предлага шедро 8 GB RAM и 256 GB вградена памет. Последните индикатори евентуално касаят по скъпата трансформация на продукта – Oneplus по традиция предлага и малко по-евтина версия, оборудвана с по-малко памет.

Прочетете още: Как ще наподобяват смарт телефоните след година: четири трендове и една гражданска война

Що се отнася до цената, двете версии на показани в края на предходната година Oneplus 5T костваха 499 $ (6GB/64GB) и 559 $ (8GB/128GB). Сега обаче на налице данни, че новото устройство ще прескочи границата от 600 $.

256-гигабайтовите Android смарт телефони са необичайност, само че пък устройствата на Oneplus не поддържат SD карти. Същото важи и за Apple и техните последни iPhone 8 и iPhone X.

Най-запомнящата се аналогия с флагмана на Apple обаче ще е изрязаният в горната част екран. По думите на съоснователя на Oneplus, Карл Пей, прорезът в новия смарт телефон на компанията ще е по-голям от този на Essential Phone и по-малък от този на iPhone X.

Изрязаните екрани в действителност са нещо, което бе възприето доста бързо от производителите на Android смарт телефони. Според нашите наблюдения обаче прекомерно постоянно става дума за тривиално прекопирване, без действително да е налице потребност от сходни стъпки. На пазара има даже устройства, чиито дизайнери не са се посвенили да намерят място за надпис под екрана, който пък в горната си част е изрязан...

Вероятно няма да е ненужно да повторим, че въпросният разрез във iPhone X е по-скоро компромис, в сравнение с търсене на запаметяващ се дизайн. Флагманът на Apple просто не разполага с задоволително място за разполагане предната камера и останалите датчици на лицевия си панел по нормалния досега метод – над екрана и по тази причина се е наложило да бъде завършен по този начин коментирания “полуостров”.

От самата Oneplus приказват за “безрамково преживяване”. Дали това в действителност е по този начин, ще разберем скоро.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР