Въпреки че наскоро в мрежата се появиха слухове за вероятната

...
Въпреки че наскоро в мрежата се появиха слухове за вероятната
Коментари Харесай

Samsung може да забави пускането на Galaxy S21 FE поради недостиг на компоненти

Въпреки че неотдавна в мрежата се появиха клюки за евентуалната премиера на суб-флагманския смарт телефон Samsung Galaxy S21 FE, от началото на септември новите данни от корейски източници настояват, че дебютът на новия артикул може да не се случи идващия месец.

Според известния южнокорейски портал The Elec, всеобщото произвеждане на Galaxy S21 FE е трябвало да стартира през първата половина на годината, а началото на продажбите е планувано за третото тримесечие. Въпреки това, графикът е трябвало да бъде преместен с четири месеца заради световния дефицит на чипове.

Към момента, Samsung има намерение да стартира производството през септември, а устройството ще се появи по магазините чак през октомври или даже през ноември. По-рано витаеха клюки, че Samsung може да отсрочи стартирането на S21 FE, като насочи маркетинговите си запаси към популяризирането на новите сгъваеми смарт телефони, а през юни беше обявено, че компанията въобще няма да пусне по-достъпен флагман, само че производителят отхвърли този слух, наричайки го „ нечиста сделка “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР