Въпреки че има още около месец за планираното възобновяване на

...
Въпреки че има още около месец за планираното възобновяване на
Коментари Харесай

От Ла Лига разработват по-привлекателно излъчване на мачовете без публика

Въпреки че има още към месец за плануваното обновяване на футбола в Испания, шефовете на Ла Лига и клубовете са в непрекъснат контакт от дни за новото телевизионно предизвикателство, което стои пред тях за излъчването на дуели без аудитория. "Това ще бъде нов футбол ", безапелационни са в Испания.

Барселона е един от главните участници в полемиката, която има за цел да направи телевизионното лъчение още по-привлекателно за феновете, а атмосферата за футболистите по-спокойна.

Не е същото да организираш един мач без аудитория, а цели 11 кръга. В момента се работи със програмен продукт за симулация на аудитория в стила на видеоигрите. Подмяната на действителния почитател е невъзможна, само че от Ла Лига работят в стеснен контакт с Бундеслигата, Висшата Лига и Серия А за основаването на образен детайл, който да усъвършенства телевизионното преживяване.

По време на дуелите няма да има неестествен тон на стадионите, само че уредниците желаят да основат звукови резултати за домовете, с цел да не е цялостна тишина през тв приемниците.

От Ла Лига признават, че обстановката е неприятна, само че в сегашната обстановка би трябвало всички да се нагодят към предизвикването за мачове пред празни трибуни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР